Vrijwilligers

Wil je ook graag eens iets doen voor een ander? Maak vrijblijvend een account aan op een van onze online marktplaatsen, plaats een aanbod of ga op zoek bij de vacatures naar iets wat bij je past!

Maak een account aan en:

  • ga op zoek naar vacatures
  • plaats een hulpvraag voor jezelf of iemand anders (bijvoorbeeld voor je moeder of vader die wel wat extra ondersteuning kan gebruiken)
  • plaats jouw aanbod als potentiële vrijwilliger en deel je talent!

Ga naar:

Of bel of mail ons met je vraag via info@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl en 020 – 760 00 54.

Hoe werkt het?
Om gebruik te maken van Amstelveen- of Aalsmeervoorelkaar maak je eerst een account aan. Tijdens het registreren stellen wij je een aantal vragen om duidelijk te krijgen wat je precies wilt doen. Binnen een paar klikken is je account aangemaakt en heb je jouw hulpvraag of hulpaanbod geplaatst! Bekijk direct het hulpaanbod of de hulpvragen bij jou in de buurt.

Veiligheid
Het gebruik van Amstelveenvoorelkaar.nl en Aalsmeervoorelkaar.nl is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hier vooraf aan jou toestemming voor is gevraagd.

Vrijwilligerscentrale Amstelland maakt onderdeel uit van het landelijke netwerk van NLvoorelkaar. Samen met alle andere marktplaatsen van NLvoorelkaar proberen we zoveel mogelijk Nederlanders happy te maken.