organisaties

Op zoek naar vrijwilligers voor jouw organisatie? Plaats eenvoudig een vacature en kom in contact met vrijwilligers. Of reageer direct op het aanbod van een vrijwilliger.

Via amstelveenvoorelkaar.nl en aalsmeervoorelkaar.nl zoek je eenvoudig naar geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie. Of het nu gaat om een eenmalige activiteit of juist voor een langere periode. Plaats eenvoudig een vacature op een of beide vacaturebanken en kom snel in contact met vrijwilligers die kunnen helpen. Wil je liever zelf iemand benaderen? Kijk eens naar het vrijwilligersoverzicht en neem zelf contact op met een vrijwilliger die jouw aanspreekt.

Ga naar:

Hoe werkt het?
Om gebruik te maken van Amstelveen- of Aalsmeervoorelkaar maak je eerst een account aan. Tijdens het registreren stellen wij je een aantal vragen om duidelijk te krijgen wat je precies wilt doen. Binnen een paar klikken is je account aangemaakt en heb je jouw hulpvraag of hulpaanbod geplaatst! Bekijk direct het hulpaanbod of de hulpvragen bij jou in de buurt.

Veiligheid
Het gebruik van Amstelveenvoorelkaar.nl en Aalsmeervoorelkaar.nl is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hier vooraf aan jou toestemming voor is gevraagd.

Vrijwilligerscentrale Amstelland maakt onderdeel uit van het landelijke netwerk van NLvoorelkaar. Samen met alle andere marktplaatsen van NLvoorelkaar proberen we zoveel mogelijk Nederlanders happy te maken.