Sprekers

We hebben een aantal zeer boeiende sprekers bereid gevonden om tijdens het Voorelkaar Festival een inspirerend programma te verzorgen.

Camie Bonger
Theatermaakster en actrice, presentator, workshopleider en inspirator. Zo lang er maar ruimte is voor improvisatie en interactie, is zij als een vis in het water. Maar wat zij het liefste doet en beste kan is mensen raken, verbinden en in hun kracht zetten. Tijdens het Voorelkaar Festival verbindt Camie bedrijven, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties tijdens het plenaire programma én op de meet & match markt.

Aat Vos
Creative guide en architect met een grote passie voor design en een belangrijk gebied dat ons allemaal raakt: de openbare ruimte. Zo helpt hij bijvoorbeeld gemeentehuizen, bibliotheken en culturele centra te ontwikkelen tot plekken van betekenis en verbinding.

Aat Vos spreekt tijdens het Voorelkaar Festival over deze zogenaamde Third Spaces, over het belang van een inclusieve samenleving en een plek voor iedereen. Uiteraard laat hij hierbij inspirerende voorbeelden uit binnen- en buitenland zien.

Margo Rijerkerk
Projectleider Aalsmeervoorelkaar en Amstelveenvoorelkaar en initiatiefneemster van het platform: Gohappyoffline.nl. Collega Margo Rijerkerk vertelt uit eigen ervaring hoe helpen happy maakt. Hoe je met een klein gebaar een groot verschil kan maken in iemands leven.

De Aandachtschenkerij
Op evenementen, festivals en andere plekken waar aandacht nodig is, schenkt Annet van De Aandachtschenkerij vanachter ‘Neerlands’ enige Mobiele Aandachtschenkerij® speciaal samengestelde, vers gezette biologische aandachtskruidenthee. Een moment van oprecht contact. Een druk op de pauzeknop waardoor er ruimte ontstaat voor een gesprek(je), een glimlach of iets onverwachts.