voorelkaar festival

Vijf jaar Vrijwilligerscentrale Amstelland. Tijd om dit te vieren! Tijd voor het Voorelkaar Festival! Je bent van harte uitgenodigd op donderdagmiddag 15 februari.

Verbinding
Verbinding staat centraal bij de Vrijwilligerscentrale. Verbinding tussen mensen onderling en tussen organisaties en vrijwilligers. Maar ook verbinding tussen organisaties. Amstelveen- en Aalsmeervoorelkaar zijn hieruit voortgekomen. En nu is het tijd voor de volgende stap: verbinding met bedrijven en ondernemers.

Programma: Helpen maakt happy
Ons motto is: Helpen maakt Happy! Hoe komt het eigenlijk dat je van helpen happy wordt? Hoe werkt verbinding? Hoe krijgen we nog meer verbinding in Amstelveen en Aalsmeer? Tijdens het Voorelkaar Festival gaan we in op deze vragen. We hebben een boeiend programma voor je met leuke, inspirerende workshops, dialoogtafels en sprekers.

Voor wie?
Het festival is voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, maatschappelijk geïnteresseerde ondernemers en natuurlijk iedereen die vrijwillige inzet een warm hart toedraagt. Mis het niet en meld je hieronder aan. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Bedrijven & ondernemers
We bieden vrijwilligersorganisaties en bedrijven en ondernemers de kans om iets voor elkaar te betekenen. Tijdens de borrel brengen we de vraag van vrijwilligersorganisaties en het aanbod van bedrijven en ondernemers op een laagdrempelige wijze bij elkaar. Een unieke kans dus om (nog meer) Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen! 

Waar: Nest Amstelveen, Laan van Kronenburg 14
Wanneer: 15 februari 2018, van 13.30 – 18.30, voor ondernemers en relaties vanaf 16.15

Ja, ik meld me aan voor het Voorelkaar Festival als: